Gootsteen ontstoppen in Vlaardingen

Vooral in de keuken heeft een gootsteen dagelijks veel te verduren. Heel wat etensresten gaan door het afvoerputje heen. Het is dan ook geen wonder dat de meeste huishoudens wel eens te maken hebben met een verstopte gootsteen. Vaak is dit zelf op te lossen, maar soms blijkt het probleem hardnekkiger te zijn. Lukt het u niet om de gootsteen te ontstoppen? Schakel dan de experts van ZEO Loodgieters & Installatiebedrijf in. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Vlaardingen om de overlast te verhelpen.

Zelf de gootsteen ontstoppen

Soms kunt u zelf de gootsteen ontstoppen. Als de verstopping nog niet zo erg is, kunt u proberen om het vuil te verwijderen. Draai bijvoorbeeld de zwanenhals van uw afvoer los. Daardoor kunt u de etensresten eenvoudig wegnemen. Ook soda wil nog wel eens uitkomst bieden. Een ontstoppingsveer kan de verstopping tot slot ook weghalen.

Snelle oplossing bij verstopping

Soms is een verstopping te hardnekkig om zelf op te kunnen lossen. Of misschien slibt uw gootsteen steeds opnieuw weer dicht. Laat in dat geval ons de gootsteen in uw badkamer of keuken ontstoppen. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kunnen voor een snelle oplossing zorgen. Bovendien beschikken wij over middelen die particulieren niet kunnen gebruiken. Gootsteen ontstoppen? Dat doen wij in Vlaanderen en omgeving voor u! Neem contact op via 070 - 207 50 51 of vraag een offerte aan via het contactformulier.