Lekkage in Vlaardingen?

Hangt er een muffe geur in huis, of ziet u vochtplekken in uw woning verschijnen? Dan is de kans groot dat u met lekkage te maken heeft. Dit kan veel schade aan uw eigendommen veroorzaken. Grijp daarom snel in bij wateroverlast! In Vlaardingen en omgeving staat loodgieter in Vlaardingen altijd voor u klaar.

Snelle service

Een lekkage dient snel verholpen te worden. Daardoor blijft de schade zo gering mogelijk. Hierbij kunnen onze medewerkers u van dienst zijn. Heeft u te maken met waterlekkage in uw badkamer of elders in uw woning? Neem dan meteen contact met ons op. We komen zo snel mogelijk naar u toe in Vlaardingen om de problemen te verhelpen.

Ook voor onderhoud

Een lekkage hangt vaak direct samen met achterstallig onderhoud. Daarom is het van groot belang om uw leidingwerk regelmatig te controleren. Ook hiervoor kunt u onze specialisten inschakelen. We komen dan periodiek bij u in Vlaardingen langs en inspecteren de situatie. Zo zorgen we ervoor dat de kans op lekkage verkleind wordt en u veel overlast bespaard blijft. Bel ons op 070 - 207 50 51 of vraag een offerte aan via het contactformulier.