Teamfoto Folstra B.V.
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Vlaardingen, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Badkamer installeren renoveren Vlaardingen

Voelt uw badkamer in Vlaardingen niet meer als een fijne plek en wilt u daar verandering in brengen? Merk je dat het leidingwerk verouderd is, de uitstraling niet meer past bij je woning of dat je behoefte hebt aan meer ruimte en comfort? De ochtend of avond starten in een moderne badkamer brengt een wereld van verschil.

Bij ons weten de badkamerspecialisten precies wat een badkamer in Vlaardingen vereist. Bij badkamer installatie, badkamer renovatie en badkamer verbouwing bieden wij graag onze expertise aan. Creëer de badkamer van uw dromen met badkamer plaatsen in Vlaardingen.

Badkamer renoveren Vlaardingen

Bij Folstra B.V. begrijpen wij dat het renoveren van de belangrijkste ruimte in huis een langdurig proces is, dat begint met een idee en een ontwerp. Bij Folstra B.V. beseffen we dat het niet zonder overweging gebeurt wanneer u besluit om de belangrijkste ruimte in huis te renoveren. Heeft u al concepten bedacht, of heeft u nog inspiratie nodig?

U kunt rekenen op de deskundige hulp van onze badkamerspecialisten bij het ontwerpen en installeren van uw badkamer! U kunt erop vertrouwen dat Folstra B.V. u de beste oplossingen biedt, met ons ruime aanbod van badkamerproducten en onze expertise in het ontwerpen, selecteren en installeren van alles wat nodig is in uw droombadkamer. Wij zorgen ervoor dat het altijd binnen uw budget past.

Met Folstra B.V. krijgt u meer dan alleen professioneel leidingwerk in uw badkamer. Wij zorgen voor het complete plaatje, inclusief het leidingwerk en het tegelwerk in uw badkamer. U kunt rekenen op de vakbekwame loodgieters van ons bedrijf voor al uw behoeften.

Badkamer (ver)plaatsen Vlaardingen

Heeft u interesse om uw badkamer op een andere plaats in uw woning te laten plaatsen? Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf dat uw nieuwbouwwoning in Vlaardingen kan voorzien van een kwalitatieve badkamer? Ook dan is Folstra B.V. in Vlaardingen de juiste keuze om aan uw behoeften te voldoen.

Vertrouw op de kennis en ervaring van Folstra B.V. in het ontwerpen en installeren van badkamers, voor een resultaat waar u jarenlang van kunt genieten. Dankzij onze sterke banden met andere bedrijven in de sector kunnen wij u voorzien van hoogwaardig materiaal en een breed scala aan producten. Onze vakbekwame badkamerspecialisten zorgen voor de finishing touch.

Wij weten hoe belangrijk het is om uw badkamer in Vlaardingen met zorg te (ver)plaatsen. Bij het uitvoeren van uw klus streven wij naar perfectie en niets minder. Maak kennis met onze installateurs en laat u informeren over de mogelijkheden.

Folstra B.V.: Uw badkamerspecialist in Vlaardingen

De badkamerspecialisten van Folstra B.V. zijn uw betrouwbare partner voor alle badkamerklussen in Vlaardingen. Onze monteurs hebben ruime ervaring met renovatie- en installatieprojecten en staan klaar om u te helpen. Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u graag overleggen over een offerte of ontwerp?

Wilt u nog iets weten? Laat het ons weten en neem contact met ons op! Heeft u nog andere vragen? Laat het ons weten en neem contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 010 600 1208. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Folstra B.V., onze medewerkers zullen u graag te woord staan.

Werkzaamheden aan de sanitaire voorzieningen
Vertrouw de installatie van uw sanitair toe aan een bekwame loodgieter van Folstra B.V..

Veel gestelde vragen over badkamer renovatie in Vlaardingen

Kan ik een schatting krijgen van de kosten van een badkamerrenovatie?

De prijs van de renovatie van uw badkamer kan aanzienlijk verschillen, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de renovatie, uw gewenste niveau van comfort en de materialen die gebruikt worden. Voor een precieze raming is het verstandig om een offerte aan te vragen met uw specifieke wensen, zodat de specialist deze gedetailleerd kan opstellen.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een badkamer te renoveren?

Het renoveren van een badkamer kan verschillende tijdsduren met zich meebrengen. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, de complexiteit en eventuele onvoorziene problemen die zich kunnen voordoen. Houd er rekening mee dat onverwachte problemen, problemen met de levering of slechte weersomstandigheden kunnen leiden tot vertragingen. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben.

Op welk moment moet je een badkamer renoveren?

Slijtage en veroudering, problemen met de functionaliteit, schimmel- of vochtproblemen, een verouderd ontwerp, een gebrek aan ruimte en energie-efficiëntie zijn redenen waarom een badkamer aan renovatie toe kan zijn. Een badkamer die goed is ontworpen en gebouwd, kan vele jaren meegaan voordat er behoefte is aan grootschalige renovatie, op voorwaarde dat er regelmatig onderhoud plaatsvindt.


Folstra B.V. staat voor u klaar in Vlaardingen
Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1208

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor badkamer installeren?

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,Erkend leerbedrijf,STEK-certificering,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud