Teamfoto Folstra B.V.
Lekkage toilet Vlaardingen Wij staan in Vlaardingen voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Vlaardingen, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Lekkage toilet Vlaardingen

Het is erg belangrijk dat u altijd op uw toilet kunt rekenen. Als het toilet lekt, is dat erg vervelend en vraagt het om een snelle oplossing. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk dit is voor onze klanten in Vlaardingen!

Een lekkend toilet kan veroorzaakt worden door een verkeerde plaatsing. Het is van cruciaal belang om bij de installatie van het toilet altijd een professional in te schakelen. Bij andere lekkages in uw woning bieden we ook een blijvende oplossing!

Lekkage toiletpot door onjuiste montage

Is er opeens een grote hoeveelheid water rond uw toiletpot te vinden? Als er voortdurend lekkages optreden aan het toilet of de afvoer, kan dit duiden op een verkeerde montage. Dit komt vaak voor bij een zwevend of hangend toilet.

Het inpassen van een verkeerde constructie is één van de belangrijkste aanleidingen voor een toilet lekkage. Het is daarom belangrijk dat u bij de installatie van het toilet altijd een vakman inschakelt. Heeft u lekkages in andere delen van uw huis? Wij bieden een blijvende oplossing!

Verder kan een lekkage in het toilet ook op andere manieren ontstaan. Een lekkage van het toilet kan nog steeds voorkomen, zelfs als het toilet goed wordt onderhouden. Hoe kan er mogelijk lekkage optreden in het toilet?

  • Ouderdom: slijtage van de leidingen, verzakkingen
  • Het losraken van knel- of koppelpunten leiding
  • Stortbak: defecte vlotter of vlotterkraan

Zowel nieuwe als verouderde toiletten kunnen last hebben van een lekkage. Dit zorgt onmiddellijk voor overlast en u wilt dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het herstellen van uiteenlopende lekkages.

Als het gaat om een lekkage van het toilet in Vlaardingen, zijn wij uw betrouwbare partner. Onze experts zorgen voor een duurzame en gewenste oplossing. Onze deskundige loodgieters staan klaar om uw toiletproblemen op te lossen, bel of mail ons direct.

Lekkage toilet? Neem contact op!

Ziet u schade rondom uw toilet door een lek? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij zijn bekend met de meest voorkomende oorzaken van lekkages, zoals een verzakte riolering of een barst als gevolg van te hoge druk. Onze prioriteit is om het lek zo snel mogelijk voor u te verhelpen. Heeft uw toilet in Vlaardingen last van een lekkende toiletpot? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij zorgen voor een passende oplossing.

De gevolgen van lekkage in huis
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Veel gestelde vragen over toilet lekkage in Vlaardingen

Wat zijn de kosten voor het repareren van een lekkage?

De kosten voor het verhelpen van een lekkage verschillen afhankelijk van verschillende factoren, zoals de plaats en grootte van de lekkage, het materiaal dat beschadigd is, en de noodzakelijke reparatiewerkzaamheden. Voor een nauwkeurige inschatting van de kosten is het belangrijk om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen om de lekkage te onderzoeken.

Wat te doen wanneer er een heftige lekkage optreedt?

Bij hevige lekkages is het belangrijk om snel en efficiënt te handelen om verdere schade te beperken, dus draai als eerste de waterleiding van het pand dicht. Ook is het aan te raden om, indien er stroompunten in de buurt zijn, de elektriciteit uit te schakelen, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter te contacteren.

Is het mogelijk voor een loodgieter om een lekkage op te sporen?

Als u last heeft van een lekkage, dan is het verstandig om een loodgieter in te schakelen. Een loodgieter heeft de kennis en ervaring om het probleem op te sporen en te repareren. Loodgieters beschikken over de nodige kennis, ervaring en gereedschappen om te achterhalen waar een lekkage vandaan komt en deze op een effectieve manier te herstellen.

Folstra B.V. staat voor u klaar in Vlaardingen
Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1208

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud