Teamfoto Folstra B.V.
Lekkage badkamer Vlaardingen Wij staan in Vlaardingen voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Vlaardingen, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Lekkage badkamer Vlaardingen

Lekkage in uw badkamer kan voor veel problemen zorgen. Als uw vloer blank staat of er vieze vochtplekken in uw muren ontstaan en u kunt niet precies zien waar het lek zit, is dit een moeilijke situatie die u graag snel opgelost ziet. Dit is een moeilijke situatie waarvan u graag wilt dat het snel wordt opgelost.

Een lekkage kan diverse oorzaken hebben en daardoor lastig op te sporen zijn. Zorgt de douche mogelijk voor de lekkage? Of de wasmachine? Of is het toch het leidingwerk achter de muur? In Vlaardingen en omgeving hoeft u niet lang te zoeken naar een oplossing: één telefoontje is genoeg om onze loodgieters direct in te schakelen.

Wij lossen badkamer lekkage snel en professioneel op. Wacht niet te lang met het verhelpen van de lekproblemen. . Dit kan ernstige schade aanrichten aan muren, vloeren en plafonds met nog meer mogelijke herstelwerkzaamheden als gevolg.

Bent u geconfronteerd met een lekkage? Aarzel dan niet en schakel zo snel mogelijk de expertise van een loodgieter in! Heeft u een noodgeval? Neem dan direct contact op met Folstra B.V. via 010 600 1208 of het contactformulier. Binnen de kortste keren zal een van onze loodgieters bij u zijn om te helpen.

Lekkage badkamer Vlaardingen: oorzaken

Lekkage in de badkamer wordt vaak gesignaleerd door vochtplekken op de muren in aangrenzende kamers of het plafond eronder. Het kan een uitdaging zijn om te ontdekken waar in de badkamer de lekkage is begonnen. De loodgieter begint met het inspecteren van de kitnaden van uw douche of bad.

Daarbij letten we ook op de kitnaden van het afvoerputje en inspecteren we tegels die niet goed vastzitten of voegwerk dat kapot is. Dit kan er ook op wijzen dat er mogelijk sprake is van lekkage. Voor de meer ingewikkelde gevallen werken wij nauw samen met partners die uitgebreide lekdetectie kunnen uitvoeren.

Wanneer de oorzaak van het lek eenmaal bekend is, Ons team zorgt ervoor dat het probleem snel en adequaat wordt opgelost. Al onze vakmannen hebben ruime ervaring op hun vakgebied en zorgen voor een perfecte afwerking, waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.

Is er sprake van een lekkage in uw badkamer? Neem geen risico en neem meteen contact met ons op. Voor contact kunt u het contactformulier op onze website invullen of ons telefonisch bereiken Aarzel niet om contact op te nemen met Folstra B.V. voor al uw badkamerlekkages! Wij zijn te bereiken op 010 600 1208 en helpen u graag verder!

De gevolgen van lekkage in huis
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Veel gestelde vragen over badkamer lekkage in Vlaardingen

Wat zijn de kosten voor het oplossen van een lekkageprobleem?

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de prijzen voor het herstellen van een lekkage. Het is verstandig om een professionele loodgieter of aannemer te benaderen voor het inspecteren van de lekkage en het maken van een nauwkeurige schatting.

Wat te doen in geval van hevige waterlekkage?

Bij een ernstige lekkage is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te beperken, dus draai als eerste de hoofdkraan van het gebouw dicht. In geval van aanwezigheid van stopcontacten in de buurt, is het verstandig om de elektriciteit uit te schakelen, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen.

Is het de verantwoordelijkheid van een loodgieter om een lekkage te lokaliseren?

Ja, een loodgieter is gespecialiseerd in het ontdekken en repareren van lekkages. Wacht dus niet te lang met het bellen van een loodgieter bij een lekkage. Het is de expertise van loodgieters om de oorzaak van een lekkage te achterhalen en deze met hun kennis, ervaring en vakgereedschappen adequaat te verhelpen.

Folstra B.V. staat voor u klaar in Vlaardingen
Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1208

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud