Teamfoto Folstra B.V.
Lekkage muur Vlaardingen Wij staan in Vlaardingen voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Vlaardingen, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Lekkage muur Vlaardingen

Een lekkage komt altijd ongelegen en brengt een hoop zorgen met zich mee. Krijgt u te maken met lekkage in de muur? Lees hier welke keuzes u kunt maken en op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.

Indien u spoedig hulp nodig hebt met het achterhalen en verhelpen van uw muurlekkage, U kunt ons bereiken via 010 600 1208 of u kunt een bericht achterlaten via ons contactformulier. Last van een lekkageprobleem? Folstra B.V. biedt uitkomst!

Vochtplekken muur

Wanneer er vochtplekken verschijnen in de muur, kan dit betekenen dat er sprake is van een lekkage. Dit is niet alleen onaantrekkelijk, maar kan ook leiden tot schimmelvorming en een verslechterde isolatie. Laat de lekkage daarom verhelpen door een ervaren vakman van Folstra B.V..

Is er vochtschade zichtbaar op je muur? Wilt u snel geholpen worden? Neem dan contact met ons op via 010 600 1208 of vul het contactformulier in op onze website. Door de expertise van onze loodgieters is uw probleem binnen no-time verholpen.

Lekkage muur opsporen

De locatie van een lekkage in de muur is niet altijd eenvoudig te achterhalen aan de hand van vochtplekken alleen. Er bevinden zich veel leidingen in de muren van een woning en het is ook mogelijk dat er een lekkage van buitenaf plaatsvindt. Het is van groot belang om de oorzaak te vinden en onnodig hak- en breekwerk te vermijden.

De lekkage kan worden gedetecteerd door een expert op het gebied van lekdetectie met behulp van moderne apparatuur. Er worden bijvoorbeeld infraroodcamera’s ingezet en er kan een rook of kleurstoftest worden uitgevoerd. Deze apparatuur is niet bij iedere loodgieter in Vlaardingen gebruikelijk aanwezig.

Heeft u geen idee wat de oorzaak is van het water? Dan kan het verstandig zijn om eerst een lekdetectiebedrijf in te schakelen. Wanneer u belt naar 0800-5663443, kunt u rekenen op onze goede contacten met professionals in de lekdetectie branche.

Folstra B.V.: úw lekkage specialist

Twijfel niet om contact op te nemen met onze loodgieters wanneer u vragen heeft of problemen ondervindt. Wij hebben al vele jaren ervaring in Vlaardingen en weten daarom precies hoe we lekkages snel en blijvend kunnen verhelpen. Zo weet u zeker dat uw lekkage snel en blijvend wordt verholpen.

Neem gerust contact met ons op via 010 600 1208 of laat een bericht achter op ons contactformulier. Binnenkort zal een medewerker van Folstra B.V. contact opnemen over uw aanvraag. Aarzel niet om ons te benaderen met al uw vragen en opmerkingen.

Lekkage nazorg: wij helpen graag

Het verhelpen van de lekkage in de muur is slechts een van de vele taken die moeten worden voltooid. Het herstellen van het stucwerk, schilderwerk en andere herstelwerkzaamheden vraagt om professionele aandacht. Bij Folstra B.V. begrijpen we hoe stressvol een lekkage kan zijn en we staan klaar om u te ontzorgen.

Naast onze specialisatie kunnen wij u ook bijstaan bij andere klussen. Onze contactenkring voor herstelwerkzaamheden is in de loop der tijd flink uitgebreid. Bent u op zoek naar een professionele stukadoor, schilder of bouwbedrijf in Vlaardingen?

Selecteer één van de betrouwbare bedrijven in Vlaardingen die samenwerkt met onze partners. Bij vragen kunt u ons bereiken op 0800-5663443 om te informeren naar de verschillende opties. We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen met de inzet van onze medewerkers.

De gevolgen van lekkage in huis
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Veel gestelde vragen over muur lekkage in Vlaardingen

Hoeveel moet ik betalen om een lekkage te laten repareren?

De prijs om een lekkage te verhelpen is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder de locatie en grootte van het lek, het materiaal dat beschadigd is en de benodigde reparaties. Om een nauwkeurige schatting te krijgen, is het belangrijk om een professionele loodgieter of aannemer in te huren om de lekkage te inspecteren.

Hoe kunnen we doeltreffend handelen bij ernstige lekkage?

Als er sprake is van ernstige lekkage, is het belangrijk om snel en doortastend te handelen om verdere schade te voorkomen, start met het dichtdraaien van de hoofdkraan van het gebouw. Bovendien is het belangrijk om, indien er elektriciteitspunten in de omgeving zijn, de stroom uit te schakelen, waardevolle eigendommen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen.

Kan een lek worden gevonden door een loodgieter?

Ja, een loodgieter is gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkages. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een loodgieter bij een lekkage. Loodgieters beschikken over de juiste kennis, ervaring en tools om de bron van een lekkage te identificeren en deze effectief te verhelpen. Maak gebruik van hun expertise bij een lekkage.

Folstra B.V. staat voor u klaar in Vlaardingen
Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1208

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud