Teamfoto Folstra B.V.
Lekkage keuken in Vlaardingen Wij staan in Vlaardingen voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Vlaardingen, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Lekkage keuken in Vlaardingen

In huis vormt de keuken, net als de badkamer, een plek waar veel leidingen samenlopen. Hierdoor is de kans op lekkages in de keuken groot. Vanwege de diverse mogelijke oorzaken, kan het vinden van keukenlekkages moeilijk zijn.

Indien er sprake is van een lekkage of waterschade in uw keuken, Bij het optreden van dit probleem is het verstandig om snel de expertise van een professionele loodgieter in te roepen. Door snel te reageren kunt u ernstige schade voorkomen en de kosten zo laag mogelijk houden.

Als u lekkage in uw keuken heeft, kunt u erop vertrouwen dat Folstra B.V. snel reageert op uw melding. Als u geconfronteerd wordt met een keukenlekkage in Vlaardingen, kunt u ons altijd bellen voor hulp. Voor alle vragen en meer informatie kunt u ons bereiken op 010 600 1208 of ons contactformulier invullen.

De gevolgen van lekkage in huis
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Lekkende kraan Vlaardingen

Het probleem van een lekkende kraan is iets wat regelmatig voorkomt in de keuken. Hoewel een lekkende kraan in de keuken meestal geen grote schade veroorzaakt, kunnen de kosten toch behoorlijk oplopen als je het lek laat doorlopen. Een licht druppelende kraan kan al snel resulteren in het verspillen van honderden liters water op jaarbasis.

Bovendien is het repareren van een lekkende kraan vaak niet meer dan het vervangen van het kraanleertje. Dit kan eenvoudig worden verholpen door een handige monteur binnen enkele minuten. In het meest extreme scenario moet u de kraan zelf vervangen.

Wanneer uw keukenkraan in Vlaardingen lekt, raden wij u aan om te proberen dit eerst zelf te verhelpen. Probeer het eerst zelf op te lossen. Heeft u hulp nodig bij het oplossen van het probleem? Onze loodgieter van Folstra B.V. staat voor u klaar.

Lekkage plafond keuken

Het komt regelmatig voor dat er lekkages zijn in het plafond van de keuken. Bij lekkages in het plafond van de keuken is vaak sprake van vochtplekken door daklekkage. Hierdoor wordt het voor een loodgieter bemoeilijkt om op de juiste manier de oorzaak van de lekkage op te sporen en te verhelpen.

Als er sprake is van lekkage in het plafond van de (bij)keuken, is het van groot belang om te weten of dit afkomstig is van de dakbedekking of een leiding. Begin met het nagaan of de keuken eventueel onder een badkamer of kamer met wastafel geplaatst is. Een andere mogelijkheid is om te controleren of de regenpijp verstopt is.

Als de lekkage niet van buitenaf komt, kan een verstopte dakgoot de schuldige zijn. Wanneer zichtbaar is dat de lekkage niet afkomstig is van buiten, dan kunt u de hulp van een loodgieter raadplegen. Als u te maken heeft met een daklekkage, dan kunt u het beste een dakdekker inschakelen voor de juiste reparatie.

Keukenlekkage opsporen

Het vinden van een keukenlekkage is een complexe taak, zelfs voor een ervaren loodgieter met gespecialiseerde apparatuur. Als de exacte oorzaak niet direct duidelijk is, is het de moeite waard om eerst de hulp van een lekdetectiebedrijf in te schakelen. Specialisten in lekdetectie kunnen met geavanceerde apparatuur nauwkeurig de bron van het lek identificeren.

Heeft u te maken met een keukenlekkage die moeilijk op te sporen is? Wij zijn er om u te helpen, bel ons en wij brengen u in contact met een expert die het probleem kan achterhalen. Voel u vrij om te bellen naar 0800-5663443 om in contact te komen met de juiste partij.

Neem contact op met Folstra B.V.

Onze monteurs hebben de juiste kennis en vaardigheden om lekkages in de keuken effectief te verhelpen. Onze ervaren monteurs zijn bekend met de meest effectieve methoden om lekkages in de keuken op te lossen. Als u met spoed hulp nodig heeft in Vlaardingen, kunt u ons bellen op 010 600 1208 of een bericht achterlaten in het contactformulier.

Veel gestelde vragen over keuken lekkage in Vlaardingen

Hoeveel moet er worden betaald om een lekkage te laten repareren?

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de kosten voor het oplossen van een lekkage, zoals de locatie en grootte van de lekkage, het materiaal dat beschadigd is en de reparatiewerkzaamheden die nodig zijn. Voor een nauwkeurige schatting is het essentieel om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen die de lekkage kan inspecteren en de kosten kan vaststellen.

Wat te doen bij een extreme lekkage?

In het geval van ernstige waterlekkage is het van belang om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen. Draai daarom als eerste de hoofdkraan van het gebouw dicht. Bovendien is het verstandig om de stroom uit te schakelen als er stroompunten in de buurt zijn, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen om het probleem van de lekkage te verhelpen.

Kan een loodgieter een lek lokaliseren?

Ja, een loodgieter is bekwaam in het vinden en herstellen van lekkages. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een loodgieter bij een lekkage. Loodgieters beschikken over de kennis, ervaring en tools om de oorsprong van een lekkage te identificeren en deze op een effectieve manier te herstellen.

Folstra B.V. staat voor u klaar in Vlaardingen
Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1208

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud