Teamfoto Folstra B.V.
Gasleiding (ver)leggen Vlaardingen Wij staan in Vlaardingen voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Vlaardingen, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Gasleiding (ver)leggen Vlaardingen

Het is van groot belang dat gasleidingen veilig worden aangelegd om lekkage te voorkomen. Schakel daarom een loodgieter van Folstra B.V. in voor al uw leidingwerk. Om te voorkomen dat er lekkage ontstaat, is het uiterst belangrijk dat gasleidingen op een veilige manier worden aangelegd. Schakel de professionele loodgieters van Folstra B.V. in voor al uw leidingwerkzaamheden.

Als het gaat om het aanleggen, vervangen of verwijderen van gasleidingen, kunt u vertrouwen op onze ervaren specialisten. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en testen grondig op lekkages. Bij het testen van de gasleiding nemen onze vakmensen de tijd om alle verbindingen grondig te controleren op eventuele lekkages. Zo houdt u uw gasleidingen precies zoals u wilt en kunt u zonder stress ontspannen.

Gasleiding aanleggen Vlaardingen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe gasleidingen in Vlaardingen. Onze vakkundige loodgieters zorgen ervoor dat de leidingen 100% lekvrij worden geïnstalleerd, zodat u geen risico loopt op gevaarlijke situaties. U kunt vertrouwen op onze expertise en vakmanschap. Het is van essentieel belang dat de leidingen 100% lekvrij zijn om gevaarlijke situaties te vermijden. Bovendien moet de constructie solide genoeg zijn om vele jaren in goede staat te blijven.

Het aanleggen van een gasleiding is een klus die vraagt om vakmanschap en expertise van een ervaren loodgieter. U kunt erop vertrouwen dat wij bij Folstra B.V. de aangelegde gasleidingen zorgvuldig controleren op lekkage. Wij zijn dé specialist in het aanleggen van gasleidingen. Vertrouw op Folstra B.V. voor een zorgeloze installatie. Met onze jarenlange ervaring en professionele apparatuur bent u bij ons in goede handen.

Als u behoefte heeft aan meer informatie of interesse heeft in het laten plaatsen van een gasleiding in Vlaardingen, neem dan contact met ons op. Voor al uw vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 010 600 1208 of een bericht achterlaten op het contactformulier. Binnenkort ontvangt u een reactie van ons op uw aanvraag.

Gasleidingen verleggen Vlaardingen

Heeft u belemmeringen door uw gasleidingen, of wilt u bijvoorbeeld uw gasfornuis op een andere locatie hebben? U kunt erop vertrouwen dat de loodgieters van Folstra B.V. uw gasleidingen deskundig verleggen in Vlaardingen. Onze vakmannen komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en een plan op te stellen.

Bent u tevreden met de geplande werkzaamheden? Onze loodgieters zullen dan meteen beginnen met het verleggen van uw gasleidingen. We zullen ook nog even controleren op eventuele lekkages, zodat u binnen no-time weer kunt koken. Na uw goedkeuring gaan onze loodgieters meteen aan de slag met het verleggen van uw gasleidingen. We controleren nog even op eventuele lekkage zodat u snel weer kunt gaan koken.

Werkzaamheden aan het leidingwerk
Vertrouw uw leidingwerk met een gerust hart toe aan Folstra B.V..

Gasleiding afdoppen of verwijderen

In de huidige tijd zien we een toenemend aantal huishoudens dat de keuze maakt om van het gas af te stappen. Er wordt gekookt op inductie en de verwarming gebeurt met een warmtepomp en elektriciteit. Overweegt u ook om te stoppen met het gebruik van gas en geen behoefte meer te hebben aan uw gasleidingen?

Bij Folstra B.V. begrijpen we dat het afdoppen of verwijderen van gasleidingen in Vlaardingen precisie vereist. Daarom hebben we ervaren loodgieters beschikbaar die u hierbij kunnen ondersteunen. Het afdoppen of verwijderen van een gasleiding is mogelijk een klus die nog preciezer is dan het aanleggen ervan. Onze gecertificeerde loodgieters helpen u volledig bij het realiseren van een gasvrije woonomgeving.

Bent u op zoek naar de expertise van een vakkundige medewerker van Folstra B.V. om u bij te staan bij de klus van de gasleiding? Neem meteen contact met ons op via 010 600 1208 of maak een afspraak. Als u liever een bericht achterlaat, kunt u dat ook via ons contactformulier doen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Folstra B.V. staat voor u klaar in Vlaardingen
Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1208

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud