Teamfoto Folstra B.V.
Lekkage meterkast Vlaardingen Wij staan in Vlaardingen voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Vlaardingen, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Lekkage meterkast Vlaardingen

Bij een lekkage in de meterkast kunnen er vervelende en gevaarlijke situaties ontstaan. Als er water in de meterkast terechtkomt, kan dit leiden tot kortsluiting en stroomuitval en het kan zelfs gevaarlijke situaties veroorzaken. Het is verstandig om een professional in te schakelen voor het laten repareren van een lekkage in de meterkast.

Een lek in de meterkast kan aan de hand van verschillende symptomen worden herkend. Het constateren van water op de vloer, de muren of zelfs in de groepenkast kan erop wijzen dat er lekkage is in de meterkast. Verder kan kortsluiting wijzen op een mogelijke lekkage in de meterkast, hoewel dit niet altijd het geval is.

Water in de meterkast – wat nu?

Schakel altijd een professional in voor het verhelpen van een lekkage in de meterkast. Het water kan onder stroom staan en er is zelfs sprake van brandgevaar door de combinatie van elektriciteit en water. Voor een lekkage in de meterkast in Vlaardingen is het raadzaam om direct Folstra B.V. te bellen, wij staan altijd voor u klaar.

De eerste stap is het achterhalen van de oorzaak van de lekkage in de meterkast. Het is noodzakelijk het probleem blijvend te verhelpen. Stroomt er regenwater naar binnen of is er sprake van lekkage bij de buren?

Wanneer de oorzaak eenmaal bekend is, kunnen de vakmensen van Folstra B.V. beginnen met het verhelpen van het probleem. Het heeft immers geen nut om de schade te herstellen als het water nog steeds door de kieren lekt. Als laatste is het belangrijk om de stroom te laten herstellen door een vakbekwame elektricien.

Snel een lekkage specialist in Vlaardingen

Kampt u met een lekkend metersysteem in uw meterkast in Vlaardingen? Vertrouw op Folstra B.V. voor een vlotte service. U kunt rekenen op een snelle respons van onze loodgieters om het probleem te verhelpen.

Aarzel niet om 010 600 1208 te bellen voor advies of om ons in te schakelen. Dankzij onze expertise hebben wij tevens goede relaties in de elektriciens en lekdetectie branche. Ook voor een betrouwbare elektricien of lekdetectiespecialist kunt u terecht bij 0800-5663443.

De gevolgen van lekkage in huis
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Veel gestelde vragen over lekkage in meterkast in Vlaardingen

Hoeveel moet ik betalen om een lekkage te repareren?

De kosten voor het herstellen van een lekkage kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie en grootte van de lekkage, het materiaal dat beschadigd is en het type reparatiewerkzaamheden dat nodig is. Om een nauwkeurige schatting te krijgen, is het aan te bevelen om een professionele loodgieter of aannemer in te schakelen om de lekkage te inspecteren.

Welke acties moeten ondernomen worden bij een ernstige lekkage?

Wanneer er sprake is van een ernstige lekkage, is het belangrijk om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te minimaliseren, daarom dient de hoofdkraan van het gebouw als eerste handeling afgesloten te worden. Verder is het aan te raden om bij een ernstige lekkage de elektriciteit uit te schakelen als er stroompunten in de buurt zijn, waardevolle spullen te verplaatsen en zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen.

Is het de taak van een loodgieter om lekkages te lokaliseren?

Ja, een loodgieter is gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkages. Wacht daarom niet te lang met het inschakelen van een loodgieter bij een lekkage. Loodgieters beschikken over de knowhow, praktijkervaring en benodigde tools om de bron van een lekkage te identificeren en deze op een effectieve manier te verhelpen.

Folstra B.V. staat voor u klaar in Vlaardingen
Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1208

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud