Teamfoto Folstra B.V.
Toilet vervangen Vlaardingen Wij staan in Vlaardingen voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Vlaardingen, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Toilet vervangen Vlaardingen

We begrijpen dat een comfortabel toilet essentieel is in elke woning. Wij realiseren ons bij Folstra B.V. dat als geen ander. Wij zetten al onze kennis en ervaring in om uw toilet tot in de puntjes te verzorgen.

Een veelvoorkomend probleem in oudere woningen is een verouderd toilet dat vervangen moet worden. Denkt u eraan om uw wc te vervangen of zelfs uw hele toilet te renoveren? Reken op de professionele aanpak van Folstra B.V. in Vlaardingen.

Voor de beste resultaten schakelt u ons in met ons uitgebreide assortiment aan toiletten en afwerking. U kunt bij onze loodgieters terecht voor meer dan alleen het werkend aansluiten van uw product. Ook advies en een professionele afwerking behoren tot onze specialisaties. Voor advies en een professionele afwerking bent u bij ons aan het juiste adres.

WC pot laten vervangen

Als u specifiek op zoek bent naar een nieuwe wc pot, zullen er ook een hoop vragen zijn. Prefereert u een hangend toilet, of heeft u toch liever een staand model? Verkiest u een spoelbak die makkelijk bereikbaar is voor reparaties, of wilt u dat deze op een fraaie manier wordt weggewerkt in de muur?

Onze loodgieters hebben uitgebreide kennis van de diverse opties voor uw toilet in Vlaardingen. Bij Folstra B.V. helpen we u graag met deskundig advies en professionele installatie van het beste toilet voor uw woning. Neem eenvoudig contact met ons op via 010 600 1208 of ons contactformulier voor antwoorden op al uw vragen!

Toilet renovatie door Folstra B.V.

Als u uw toilet grondig wilt renoveren, helpen wij u graag. Voor het leidingwerk en het tegelwerk kunt u bij ons terecht. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw leidingwerk en tegelwerk.

Ons team van professionals staat klaar om u te helpen met het vernieuwen van de gehele uitstraling van uw toilet. Bent u al helemaal op de hoogte van de mogelijkheden? Aarzel niet om ons te benaderen voor een uitgebreide bespreking van de mogelijkheden.

Weet u nog niet precies hoe u uw toilet renovatie wilt vormgeven in Vlaardingen? Als u nog geen idee heeft hoe uw wc ontwerp eruit moet zien, dan helpen onze medewerkers u graag. Wij zijn bereikbaar via 010 600 1208 of u kunt het contactformulier op de website gebruiken om ons te bereiken.

Werkzaamheden aan de sanitaire voorzieningen
Vertrouw de installatie van uw sanitair toe aan een bekwame loodgieter van Folstra B.V..

Veel gestelde vragen over toilet renovatie in Vlaardingen

Hoeveel kost het om een toilet te renoveren?

De prijsindicatie voor het verbouwen van uw toilet kan flink verschillen, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van de renovatie, het gewenste niveau van luxe en de gebruikte materialen. Om een precieze raming te krijgen, is het raadzaam om een offerte aan te vragen met uw wensen zodat de specialist deze zo specifiek mogelijk kan opstellen.

Weet jij hoeveel tijd er nodig is om een toilet te renoveren?

Er is geen vaste tijd te noemen voor het renoveren van een toilet, omdat dit afhangt van diverse factoren. Hierbij kun je denken aan de grootte, de complexiteit en eventuele onverwachte complicaties. Houd er rekening mee dat er mogelijke vertragingen kunnen optreden bij het renoveren van een toilet. Deze kunnen voortkomen uit onvoorziene problemen, logistieke problemen of weersomstandigheden. Wees hier bewust van.

Wanneer is een toilet aan renovatie toe?

In het geval van slijtage en veroudering, problemen met de functionaliteit, schimmel- of vochtproblemen, verouderd ontwerp, gebrek aan ruimte en energie-efficiëntie, is het hoogstwaarschijnlijk nodig om je toilet te renoveren. Een goed ontworpen en gebouwd toilet kan over het algemeen tientallen jaren meegaan voordat er grootschalige renovatie nodig is, op voorwaarde dat er regelmatig onderhoud wordt gepleegd.

Folstra B.V. staat voor u klaar in Vlaardingen
Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1208

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud