Teamfoto Folstra B.V.
Lekkage plafond Vlaardingen Wij staan in Vlaardingen voor u klaar!
Een Loodgieter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Vlaardingen, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Lekkage plafond Vlaardingen

Het oplossen van een lekkage in uw plafond is een moeilijke taak. Waar in vredesnaam moet u aanvangen met speuren? En hoeveel bijkomende schade moet er veroorzaakt worden voor het probleem is gevonden?

De weg van de minste weerstand wordt vaak gekozen door het water. Een kapotte dakbedekking kan vaak vochtplekken en schimmels op het plafond veroorzaken. Het komt regelmatig voor dat lekkages aan plafonds worden veroorzaakt door lekkende leidingen, problemen in de badkamer of een dakbedekking die lekt.

Bij grote lekken moet u meteen de hoofdkraan afsluiten om verdere waterlekkage te voorkomen en extra schade te vermijden. Als er sprake is van forse lekken, dien je meteen de hoofdkraan af te sluiten. Het is van groot belang om dit te doen, zodat er geen extra water weglekt en er extra schade ontstaat.

Lekkage plafond Vlaardingen: professionele hulp

Het is geen goed idee om zelf op onderzoek uit te gaan naar de oorzaak van de plafondlekkage. In eerste instantie is het een uitdagende taak om deze lekkage te vinden. Bovendien kan het voorkomen dat u begint met zoeken op de verkeerde plaats, wat onnodige schade en reparaties tot gevolg kan hebben.

Houd er rekening mee dat er soms lekkages voorkomen op plaatsen waar elektrische bekabeling aanwezig is. Het kan gebeuren dat er lekkages ontstaan bij stopcontacten in de muur of zelfs rondom uw meterkast. Het inschakelen van een professional wordt altijd aanbevolen als dit het geval is.

Ons team van ervaren vakmannen staat klaar om u snel en efficiënt te helpen bij het opsporen en verhelpen van de lekkage in Vlaardingen en omgeving. Wanneer u te maken heeft met een lekkage, kunt u erop vertrouwen dat onze ervaren vakmannen precies weten wat zij moeten doen om een blijvende oplossing te bieden. Is de lekkage echt niet te vinden of zijn er zelfs geen vochtplekken?

Onze goede relaties met lekdetectiebedrijven stellen ons in staat om het lek te vinden. Voorkom onnodig hak- en breek werk door het lek eerst te laten vinden. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0800-5663443 of een bericht achterlaten.

Vochtplek plafond Vlaardingen: snelle service

Niemand zit te wachten op een lekkage, het zorgt alleen maar voor problemen. Je hoeft gelukkig niet in paniek met bakjes rond te rennen om het lek op te vangen, dat is echt niet nodig. De loodgieters van Folstra B.V. reageren snel op uw oproep!

Bij de eerste zichtbare tekenen van lekkage aan het plafond is één telefoontje voldoende om direct onze hulp in te schakelen. We zorgen ervoor dat we snel ter plaatse zijn om het probleem op te lossen. Neem gerust contact met ons op via: 010 600 1208.

Heeft u geen telefoon bij de hand? Gebruik dan ons contactformulier om met ons in contact te komen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze professionele loodgieters staan klaar om u te helpen bij het oplossen van een lekkage in uw plafond in Vlaardingen. Bel ons nu voor directe hulp!

De gevolgen van lekkage in huis
Onze loodgieters komen direct voor u in actie bij lekkage.

Veel gestelde vragen over plafond lekkage in Vlaardingen

Hoeveel moet ik investeren om een lekkage op te lossen?

Bij het repareren van een lekkage moet er rekening worden gehouden met verschillende kosten, zoals de locatie en omvang van de lekkage, het type materiaal dat is aangetast en de benodigde reparatiewerkzaamheden. Het inschakelen van een professionele loodgieter of aannemer om de lekkage te inspecteren en een precieze schatting te geven is van groot belang.

Wat te doen in geval van ernstige lekkage?

Wanneer er sprake is van een zware lekkage, is het uiterst belangrijk om snel en effectief te handelen om verdere schade te beperken, zorg er daarom als eerste voor dat je de hoofdkraan van het pand afsluit. Bovendien is het verstandig om de stroom uit te schakelen als er stroompunten in de buurt zijn, waardevolle spullen te verplaatsen en direct een loodgieter te benaderen.

Is het een specialiteit van loodgieters om lekkages op te sporen?

Als je te maken krijgt met een lekkage, is het verstandig om direct een professionele loodgieter in te schakelen om de lekkage op te sporen en te repareren. Wacht niet te lang voordat je een loodgieter inschakelt bij een lekkage. Bij lekkages beschikken loodgieters over de juiste kennis, ervaring en gereedschappen om de bron van het probleem op te sporen en effectief te verhelpen.

Folstra B.V. staat voor u klaar in Vlaardingen
Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1208

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud